BeigeliaiBeigeliaiBeigeliaiBeigeliai

Beigeliai

Iki šiol ieškojome tinkamo kepinio, kuris užimtų tvirtą poziciją tarp mūsų duonos gaminių ir proginių desertų. Maloni pažintis su Julija Janus, diskusijos prie arbatos puodelio, bandymai, ragavimai. Ir pagaliau drįstame Jums, mieli draugai, pristatyti BEIGELIUS - autentišką istoriją turinčius didriestainius, naujai iškeptus pagal tai, kaip skonį supranta Julija Janus ir Tie kepėjai.

Apie beigelius, žinoma, lengviausia kalbėti juos ragaujant. Tad lauksime užsukant į Julia Janus Atelier (Stiklių g.7) ir į mūsų studiją (Tilto g.6)!

Mums papasakoti, o jums paragauti tikrai bus ką. Mat beigeliai, ne šiaip baranka.

Nors atrodo kaip paprastas didriestainis, bet išties tai ypatingo kruopštumo reikalaujantis kepinys. Puikiai tinkantis tiesiog kaip užkandis ar duonelė prie pusryčių stalo, tiek kaip desertas prie rytinės kavos.

Ir žinoma, pats skaniausias jis dar šiltas arba lengvai paskrudintas. Kepame pirmadienio, trečiadienio ir penktadienio rytais. Kad galėtumėte palepinti šeimyną ar nustebinti bendradarbius.

Rinktis galėsite iš trijų skonių:

- gurmaniškas su čiobreliais ir rožiniais pipirais,

- saldus su džiovintomis spanguolėmis,

- klasikinis, paskanintas aguonomis.