Bonjour Macaron!Bonjour Macaron!Bonjour Macaron!

Bonjour Macaron!

- Macaron, maccarone, maccherone, macarong...

Pagaliau subrendome ir išdrįsome Tų kepėjų skanumynų gretas papildyti ir jums pasiūlyti.

Prancūziški, lepūs ir trapūs legendomis apipinti migdoliniai macaron'ai su traškiai jautria plutele ant viršaus ir burnoje tirpstančiu kremu - gaminame juos taip, kad galėtume vadinti tikrais macarons, bet tuo pačiu nenaudojame jokių dažų, kvapų ar kitų keistų priedų.

Pažadame, kad skonių bus įvairiausių, bet šiandien didžiuojamės šiais: juodųjų serbentų, cinamono-karamelės, juodojo šokolado su rožiniais pipirais, kavos - karamelės, pipirmėčių - žaliosios arbatos, aviečių, spanguolių, žemės riešutų su druska.

Nedidelė galerija jūsų dėmesiui žemiau. O apie viską detaliau, kai užsuksite į svečius puodeliui kavos.

Foto: Šarūnė Zurba